IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорът Стоян Алексиев отрече Ивана да му е любовница

2 октомври 2017 07 40

Те били влюбени в киното, не един в друг

Снимка: Монитор

Снимка: Монитор

Актьорът Стоян Алексиев отрече близо три пъти по-младата студентка Ивана да му е любовница. За връзката между двамата се заговори преди повече от месец, след като излязоха папарашки кадри как се прегръщат, целуват и интимничат на улицата.

Миналата седмица и фотографи на „Папараци“ ги заловиха пред Народния театър как разменят целувки.

„Хората ме посрещат като герой. Като видях снимката, чак ми стана гнусно. Изглеждаше, че ръката ми бърка в гащите ѝ. С Ивана сме колеги, тя завършва в момента. Прекрасна актриса и страхотен човек е. Ние с нея ще правим едно малко филмче. На този въпросния ден ние бяхме в театъра и точно си говорехме за планове и за неща“, оправда се Алексиев пред Нова тв.

Той обясни, че с момичето са симулирали близост напук на хора, които приличали на жълти фотографи, а се оказало, че те са реални ловци на сензации от пресата.

„Това са глупаци. Те нека се сетят, че винаги тялото излъчва неща, които са в комплекса на нещо. Ние с Ивана сме роднини с нея по това, че сме влюбени в работата си. Тя е свято нещо, независимо, че имаме такава огромна разлика“, добави известният като д-р Генадиев от „Откраднат живот“, цитиран от „Монитор“.

Актьорът беше категоричен, че не е изгонен от жена си след грозната случка.

„Не съм в Гърция. Живея в семейното ни жилище. Съпругата ми си живее тук с мен. На 20 октомври преди 30 години се оженихме с Надя в Пловдив, там се срещнахме. Тя е момиче с характер и способности. И двамата се чувстваме сякаш от вчера сме гаджета. Децата ми искат да съдят вестника, който писа, че те са се отрекли от мен“, заяви той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари