IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария приключи с VIP Brother, нападна Енджи Касабие

3 октомври 2017 08 13

Дани Милев също аут, получи най-нисък зрителски вот

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Фолкпевицата Мария напусна VIP Brother по собствено желание, или иначе казано – свършиха ѝ договорните отношения с продуцентите.

Тя изкара последните часове в Къщата по начина, по който мина нейното представяне – със скандал. Тя се заяде със Сашка Васева и в типичния ѝ стил и тон нападна Дупнишката Мадона. Грехът на Сашка бе, че даде описание на своите съквартиранти, които не се харесаха от всички.

Блондинката получи упреци и от Тото, който се засегна на определението „Дон Жуан“. С мотива, че си има сериозна приятелка той направи забележка на Сашка, което е странно ако той няма гузна съвест. Той е особено близък с Ваня Щерева и Миглена Каканашева.

Иначе на излизане Мария заяви, че останала разочарована от Енджи Касабие, независимо, че с Мегз сътвориха най-грозните сцени в шоуто. Нейният фаворит за победител е Цуни, който ѝ приготвяше сутрин кафе, а веднъж и закуска.

Шеф Петров получи разрешение да говори и децибелите в Къщата се завърнаха. Най-добрият приятел на готвача обаче също вече е аут от шоуто. Дани Милев получи най-нисък зрителски вот сред номинираните. Той изрази надежда Петров да бъде победител в надпреварата, но призна, че би заложил на Мегз заради нейната целеустременост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари