IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вари го, печи го, шеф Петров пак обижда, на мушката – Мегз

4 октомври 2017 06 10

BG Роналдо пък иска да шамари готвача

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Шеф Петров няма да се промени, независимо колко дни ще мълчи. Устатият шеф се завърна към познатия си стил и отново нападна жена в къщата на VIP Brother. Този път го отнесе Мегз, а сред обидите му нямаше нещо ново. Тя била никой, бизнесът й бил с парцалки, как ще остарее с три котки. Все пак не достигна висини да пророкува колко души ще има на погребението ѝ.

Дизайнерката обаче не му остана длъжна и се противопостави, което наново предизвика напрежение сред участниците. Джулиана Гани сипа масло в огъня като разказа как Мегз биела майка си, което тепърва ще става обект на крясъци. Мис Силикон видимо не понася Каканашева и заплете интригата, явно от страх сама да се изправи очи в очи.

В спора този път се намеси футболистът Дани Златков, който се опита да защити Мегз и дори заяви, че ако не са били в шоуто е щял да ошамари Повелителя на соления боб. Двамата размениха остри реплики в стил „мутри от 90-те“, като Петров продължи да плаши колко страшен е навън и как Роналдо може да бере ядове със сина му.

Феновете на шоуто пък останаха изумени, защото всеки е чувал дете да плаши с баща си, докато обратния вариант е рядко срещан. За интригантското поведение на Гани пък присъдата на коментиращите в социалните мрежи е категорична – мени си мнението по-често от силикона.

Снощи стана ясна и причината за охладнелите отношения между вече напусналата Мария и Енджи Касабие. Два дни преди да изтекат договорните ѝ отношения с продуцентите, Мария започнала да си посъбира нещата, а пък Касабие превземала нейните закачалки и шкафове. Мария се обиди, че ливанката ѝ направи забележка за ябълка на шкафчето, която миришела.

Това отприщи надменния речник на фолкпевицата, в чиято ценностна система на върха седи понятието „дама“.

„К'ви са тия разговори, аз съм изумена от теб. Тук два дена разхвърляш багажи, хвърляш. Това е неуважение към човека, с когото си бил. Просташка история е твоята. Тук сме били едно цяло и сме делили една баня. Накрая аз си събирам багажа и ти си разстилаш твоя“, нападна фолкпевицата.

Набедената за диетоложка пък започна да се извинява, което подхрани атаката на Мария и се започна монолог с реплики „не ме прекъсвай“ и най-важното заключение – Касабие не е дама и няма шанс за приятелство между тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари