Простащината във VIP Brother продължава с пълна сила, независимо, че сезонът бе напудрен с думата любов. Скандалите между участниците надминават всички очаквания. Шеф Петров, дамата Мария и Мегз ни предложиха серия от излагащи ги ситуации в надпреварата всеки да изтъкне егото си, комплексите си, а и за малко повече PR. Отскоро с двата крака и бутонките напред влезе футболистът Даниел Златков, който бе заплашен от готвача, че ще бъде „порен като агне“.

Снощи пък станахме свидетели на женски двубой с главно действащо лице Джулиана Гани. Силиконката завъртя интрига, че чула от майка си как Каканашева удряла своята майка.

Дизайнерката изпадна в истерия, обяснявайки, че майка ѝ е най-важният човек в живота ѝ и никога не би си позволила да вдигне ръка. В типичния си скорострелен и неразбираем език тя нападна Гани и потърси обяснение, а в един момент дори опряха глава в глава, на косъм да стигнат до саморазправа.

„Ти казваш пред цяла България, че съм била ударила майка си, ти нормална ли си, бе?“, попита Каканашева. Смятаната за най-глупава в къщата Гани не закъсня да покаже, че и тя поназнайва просташкия език и може да заплашва.

„Не мога да те виждам, разбираш ли? Ти си ненормална кукувица. Не мога да те дишам бе, ти си ненормална, психически неуравновесена жена“, стреля словесно Мис Силикон, чийто изказ пък е в пълен контраст – провлачен, с акцент и рядко съставен с повече от едно просто изречение. След което квалифицира Мегз като „Мухла“.

По-късно пред съквартирантите тя каза, че вярва на разказите на своята майка, а „не на това чучело“.