IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всекидневието на звездното семейство на Брус Уилис

7 октомври 2017 09 30

Актьорът, със съпругата и малките дъщери с фотосесия

Снимка: Elle Decor

Снимка: Elle Decor

62-годишният Брус Уилис и 39-годишната Ема Хеминг показаха щастието си като участваха във фотосесия пред изданието Elle Decor. В снимките участие взеха и дъщерите им – 5-годишната Мейбъл и 3-годишната Евелин.

Звездното семейство украси и корицата на ноемврийския брой на изданието, а в него има и интервю, в което съпрузите разказват за своя бит.

„Обичаме Източното крайбрежие и знаехме, че в края на краищата ще отседнем в Ню Йорк“, сподели пред изданието Ема – Имено тук искаме да растат децата ни. Искаме те да имат повече стаи и заден двор, за да могат да тичат. Искахме децата ни да бъдат защитени от папараци, които наводниха Лос Анджелис. Но иначе не обичаме този град. Той е твърде делови и е с малко пространства“.

Съпругата на Уилис също така разказа, че нейният мъж е много добър домакин. „Майка му чудесно го е научила.“, отбелязва тя и допълва, че фамилията все пак се радва и на услугите на домашната помощница Лети, която работи с Брус вече 30 години. „Тя навярно е тук през всичките години, защото Брус държи всичко под контрол и това облекчава живота ѝ.“

Самият Брус, който очевидно обича да стои далеч от суетата и многото делови комуникации, разказва пред изданието, че практически няма нищо общо с новия свят – светът на социалните медии.

„Не искам да имам нищо общо със социалните сайтове, затова оставям това на Ема, която разбира повече“, отбелязва той.

Брус Уилис и Ема Хеминг са женени от 21 март 2009 г. До сватбата те се срещаха около година. За Брус това е втори брак – преди това той бе женен за Деми Мур, с която отглеждаха три дъщери – Румър – на 29 години, Скаут – на 26 години и Талюла – на 23 години.

Вижте Брус, Ема и малките им дъщери в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари