IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маги Желязкова: С мъжа ми искаме да живеем в чужбина

10 октомври 2017 11 40

Младоженците заминават на екзотичен меден месец по Коледа

Снимка: Love Style

Снимка: Love Style

Тв водещата и една от най-известните ни моделки Маги Желязкова, отскоро Сидерова, и любимият ѝ Георги Сидеров ще отложат медения си месец за декември.

„На кумовете все още не сме казали какъв подарък искаме, но най-вероятно ще отидем с тях на меден месец на някое топло и екзотично място като Бали или Малдивите, където има тюркоазена вода и бял пясък. Това ще стане около коледно-новогодишните празници, защото сега сме заети“, сподели Маги пред списание Love style.

Любовната приказка на младото семейство започва преди четири години и половина. Те се познават от много години, но впоследствие по неведоми пътища се срещнали в Поморие. Маги била със свои приятелки.

„Заговорихме се с Жоро и любовта ни беше от пръв поглед. Още първата вечер се целунахме и аз нямах никакво колебание, че това е моят мъж. Цял живот съм искала да имам връзка като тази и съпруг като Жоро. Сякаш се преоткриваме с всеки следващ ден, а чувствата ни се засилват“, сияе щастливата булка.

С Георги не планират да имат общо дете, защото вече имат три от предишните си връзки. Сега искат да пътуват и да се наслаждават на любовта си.

„След години мислим да заминем да живеем в чужбина. Бихме искали да е в Африка, където Жоро е работил седем години. Трябва ми още малко време, за да узрея за идеята и да стегнем куфарите, и знам че рано или късно и това ще се случи“, завършва Маги.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари