IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Кей от Jamiroquai призна: Ожених се!

11 октомври 2017 09 10

Певецът е сключил брак с дългогодишната си партньорка Мария

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Вокалистът на британската група Jamiroquai Джей Кей потвърди, че се е оженил за дългогодишната си партньорка Мария, съобщава Daily Mail.

При получаването на наградата си по време на церемонията на Асоциацията за защита на авторските права BMI в лондонския хотел „Дорчестър“, певецът се обърна към жена си и двете им деца.

„Публиката изглеждаше изненадана, защото той не носеше халка на лявата си ръка и не мисля, че някой знаеше, че той вече не е ерген“, добави информатор.

Джей Кей получи наградата на президента на BMI за „оригиналността, вдъхновявала поколения музиканти и фенове“. Приемайки отличието си, той сподели колко е щастлив, че „30 години след началото на музикалната си кариера има късмета още да му хрумва нещо и да го изразява чрез песни“.

В интервю за вестник „The Times“ през април певецът намекна, че вече е улегнал и живее с жена си и дъщерите си.

„Посветен съм на жена ми и на децата ни. Биологичните ми майка и баща бяха осиновени, моят брат близнак почина и родителите ми се разделиха.

От това ми остана чувство за несигурност. И това е. Аз съм баща на моите момичета. Завинаги. Не искам да наричат друг мъж „татко“.

Техен съм до края на живота си“, каза звездата.

Джей Кей и Мария имат връзка от 10 години. Двамата имат две дъщери – Карла на 2 години и Талула на 5 месеца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари