IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Саможертвата на годината – да ти махнат екстеншъните!

12 октомври 2017 06 10

Това било най-трудното нещо за Джулиана Гани

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

В измисления звезден свят на родните популярни личности се оказа, че една от най-големите саможертви е да си махнеш... екстеншъните!

Новата седмична мисия във VIP Brother превърна къщата в храм, а съквартирантите в тибетски монаси. Те трябваше да се разделят с нещо свое ценно, което предизвика драми, рев и скандали.
Джулиана Гани жертва суетата си за общото благо, а зрителите видяха огромна трагедия – тя трябваше да разшие своите екстеншъни, които носела от 8-9 години.

„Big Brother, това беше най-трудното нещо за мен!“, изповяда се силиконовата гърла.

Без драма с екстеншъните и гримовете се раздели и Мегз, което малко пооправи настроението на известната като Джугани, която веднага започна да я оприличава на „маймунка“. Мегз обаче си навлече гнева на останалите, тъй като отказа да носи 4 дни расо, понеже нямало да може да рекламира роклите си в ефир.

На Сашка и Алфредо пък им се падна да нарушат съня си, който преобладава в техния живот в шоуто и мисията им бе да пеят и вият като вълци при подаден сигнал. Сашка, която не само в разгара на своята кариера е показвала на воля гърдите си, сега се притесни, че заради виенето ще се подиграват на децата ѝ.

Шеф Петров пък отново се прояви с махленското си поведение и зареди обиди към Ваня Щерева като я нарече „гнусен травестит“, усъмни се в хигиената ѝ. Писателката пък си постави само една цел в шоуто – да остане по-дълго време от готвача.

Мисията повлия на номинациите, които този път бяха очи в очи и всеки можеше да посочи само по един човек. Дизайнерката Миглена Каканашева, Цуни и шеф Петров ще се борят за оставане в Къщата в понеделник.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

rita ( преди 6 години )
Това хубаво момиче да се направи на *** с тия ужасни гърди и устни! Вече видяхме, че се ядосва за това , че я намират за бедна. Затова съвсем нормална е реакцията й , да се тръшка за скъпоценните екстеншъни. Много, много жалко!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар