IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Богданска – жена ли е за един мъж? И тя не знае...

13 октомври 2017 08 40

Моделката изневерява от любопитство

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Моделката Александра Богданска и репортерът Даниел Петканов възродиха своята любов. Според някои преди да влязат във VIP Brother, според други – изолацията в къщата е помогнала за рестарта на чувствата им.

Двамата обаче са изправени пред дилеми, за които няма кой да им помогне.

„Ти мислиш ли, че съм жена за един мъж?“, попита тя любимия си. Той от своя страна вярва, че връзката им е възможна ако се променят. Но пък самата Богданска не е уверена в собствените си морални устои.

Тя призна, че е била щастлива с Петканов, но му е изневерявала, за да види дали друг не може да я зарадва повече. Един вид – от чисто любопитство. Алекс кацна в шоуто със заявката да изчисти името си на лека жена след цирковете около раздялата с Петканов.

Тя имаше връзка с италианец, но пък женкарят Цуни каза в прав текст, че му е изневерявала с негов приятел в Банско. Тя го доведе в България за да го запознае с родителите си и да поиска благословията им за евентуална сватба, но призна, че вече са разделени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Срам ( преди 6 години )
Защо се промотира курвенското поведение само не мога да разбера, от къде на къде това е допустимо да се гледа от хилядите малки момичета пред телевизорите в тях... После всички се превръщат в ***, защото това се промотира, евала :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар