Джеймс Франко, известен от филмите „127 часа“ и „Човекът Паяк“ от шест години не е имал сериозна връзка. От време на време името му бе свързвано с роман с модела Агнес Дейн и Лана дел Рей, но тази информация така и не бе потвърдена. Сега Франко сам разказва за избраницата си Изабел Пакзад от Лос Анджелис, пише Daily Mail.

По думите му, двамата са заедно от четири месеца. Доколко отношенията им са сериозни, актьорът не уточнява.

Затова пък холивудската звезда даже посети с Изабел San Sebastian Film Festival. Това явно показва, че романът му не е краткосрочна интрига.

Скоро в интервю за GQ актьорът разказва защо в продължение на толкова дълго време е избягвал да има романтични отношения.

„Преживях криза. И едва миналата година осъзнах, че се опитвам да избягам от хората и чувствата, затова буквално се затворих в работа.

Страхувах се да се доверя на когото и да е, считайки, че ако го направя, ще бъда твърде уязвим. Затова и не бях готов да напусна моя си свят. Но вече разбрах, че дълбоко съм се заблуждавал, за да направя този избор“.

По думите му, последните му отношения, които са известни на пресата, са през 2011 г., когато се раздели с актрисата Ана О'Райли.

Снимка: Shutterstock, Daily Mail