IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Бьорк жертва на сексуалните апетити на режисьор

16 октомври 2017 13 40

Певицата не спомена името му, но се предполага, че е Ларс фон Триер

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Исландската поп певица Бьорк разкри, че е станала жертва на сексуално посегателство от страна на мастит режисьор, предаде Франс прес.

Изпълнителката решила да направи това признание във връзка с разразилия се скандал с американския продуцент Харви Уейнстейн, от чиито сексуален тормоз се оплакаха над 40 жени, предимно от шоубизнеса.

„Тъй като аз отказвах авансите му, той ме наказваше, като внушаваше на екипа, че аз съм човекът, който създава проблеми!“, довери певицата.

51-годишната Бьорк не разкри името на кинодееца, нито филма, в който се е снимала. Тя изтъкна, че набрала кураж да изкаже фактите от миналото, вдъхновена от смелостта на жените, обвинили Уейнстейн за непристойните му действия.

Мнозина считат, че режисьорът, за който споменава Бьорк е датчанинът Ларс фон Триер, а филмът в който се е снимала – „Танцьорка в мрака“. Съвместната им кинотворба беше отличена със „Златна палма“ на кинофестивала в Кан.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари