IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мегз в истерия, че я наричат Миглена, Гани с комплекс – косата си

17 октомври 2017 06 10

Във VIP Brother се развъртяха кючеци, шеф Петров се отличи

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Във VIP Brother продължават да се разкриват странностите на събраните съквартиранти. Оказа се, че Мегз изпада в истерия ако няколко пъти се обърнете към нея с рожденото ѝ име Миглена.

За Джулиана Гани пък нейните коси са на пиедестал и най-вероятно са най-големият ѝ комплекс. Тя се оплака от тормоз от страна на Сашка Васева, защото фолкпевицата направи коментар, че достойнството на сина ѝ е по-важно от едни коси. Мис Силикон обаче не можа да преглътне обидата

Многобройните скандали в къщата утихнаха за няколко часа, благодарение на обилната почерпка за рождения ден на Сашка Васева. Фолкпевицата грабна микрофона и изпълни част от репертоара си, в който ще се запомнят най-вече гьобеците.

Въпреки наднорменото си тегло, шеф Петров се раздаде на дансинга в компанията на силиконката Джулиана Гани. Готвачът отърка телеса в пищния бюст на плеймейтката, а останалите съквартиранти гледаха с оцъклени погледи. Ваня Щерева го определи като културен шок, но след няколко питиета и тя започна да се въргаля по пода и да прави шпагати.

Рапърът Тото пък показа, че поназнайва и той чалгията и припяваше на Сашка Васева. Доволен бе и Цуни, който видимо се почувства в свои води.

Купонът разчувства всички в къщата и започна едно сдобряване и обещание за промени, които обаче траяха само няколко часа. Шеф Петров влезе в познатата си роля и започна да обижда Мегз, Ваня и Тото.

Дани Златков пък реши да се прави на сомнамбул и да поуплаши шеф Петров, но всичко, което постигна бе нов скандал.

Иначе снощи с шоуто се раздели Цуни, който бе набеден за лъжец, след като на няколко пъти обясняваше как излизал с Александра, а всъщност се оказа, че само се виждали на обществени места.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари