IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Във VIP Brother вече се обиждат и на мръсно бельо

18 октомври 2017 06 10

Летят обиди кой мирише най-много

Кадър: VIP Brother

Кадър: VIP Brother

Скандалите в къщата на VIP Brother се превърнаха в ежедневие и когато си мислиш, че хората вътре са стигнали дъното – те те опровергават и копаят все по-надолу.

Шеф Петров, Ваня Щерева и Мегз достигнаха невиждани висоти в битовизма и обидите. Готвачът видя във Ваня най-големия си противник и не пропуска да я засегне в типичния си просташки стил. Взелият се за номер едно в шоуто не признава никакви постижения на останалите и определи Щерева като писателката, чието творчество е копирано и никога не би го чел. Този път и тя не му остана длъжна на тема професия, като замеси и бельото му.

„Ти пък си мърляв човек, мръсен. Виж в какво състояние ти е кухнята. Нали един човек се познава по отношението към храната. В твоята кухня е хаос. А няма да коментирам как ти изглеждаха гащите като влязох в банята да си мия зъбите“, атакува блондинката.

Петров отвърна, че си ги сменял всеки ден за разлика от нейните дънки. „Като гледам как си сушиш бельото ми се гади. Няма такава повлекана. Ти ще свършиш с бутилката между краката и две котки. Ти обсъждаш най-успешния готвач в България“, не остана длъжен Повелителят на боба.

Сред жените, които миришат попадна и Мегз, която също използва вече всеки повод да крещи на Петров. И заяви, че в следващите дни смята да мине в тотална контраатака заради обидните квалификации на шефа.

„Превърнахме се в изроди“, призна Петров в момент на просветление.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари