IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дани на колене с пръстен, Алекс каза „Да“ във VIP Brother

19 октомври 2017 06 10

Двойката ще се венчае в шоуто, вероятно и извън него

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Дани получи годежен пръстен от Биг Брадър и измисли нетрадиционен начин да го поднесе на Алекс – в чинията с любимата ѝ зелева салата. Той падна на колене, съзнавайки, че бащата на Богданска едва ли толкова му се радва, и предложи на своята изгора.

Благоевградчанката каза „Да“, след което и двамата скочиха в басейна. Мокрите им дрехи и разменените целувки логично ги отведоха под душа, където за радост на продуцентите те се отдадоха на ласки.

Дори едно хубаво събитие – сватбата, макар и фалшива засега, не успя да помири обстановката във VIP Brother. Мисията – Алекс и Дани да се оженят в предаването, предизвика доста романтика и сълзи, но след като всички съквартиранти получиха задачи за подготовката отново станахме свидетели на дрязги и удари под кръста.

Енджи видимо не понася Мегз и след като я хванаха в лъжи – направо побесня. А каква е лъжата? Касабие се хвалила, че нямала екстеншъни, а всъщност имала удължени кичури.

Въобще, екстеншъните се оказаха в основата на повечето сюжети този сезон. На Мегз и Енджи им се падна да измислят роклята и костюма на младоженците, но двете не могат дори и в мисия да работят заедно. Ливанката се тресе от злоба, а Мегз от раздвоение. Дизайнерката обясни защо не иска да я наричат с рожденото ѝ име – Мегз била силна, справяла се в ситуациите и била по-различна от Миглена. За да не навлизаме в чужди територии – само лекари могат да обяснят дали има класическо раздвоение на личността.

Снощи станаха ясни и поредните номинирани, които ще се борят за оставане в шоуто.

Младоженците Дани и Алекс завъртяха романтичното колело на късмета и спасиха от номинации шеф Петров и Дани Златков. Така за зрителския вот ще се борят Ваня, Мегз, Алфредо, Тото и Енджи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари