IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер с болни сливици в Южна Африка

23 октомври 2017 07 20

Отложиха с няколко часа снимките на X Factor

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Американската певица, актриса и съдия в британското издание на риалити формата X Factor Никол Шерцингер е получила възпаление на сливиците по време на снимки за шоуто в РЮА, съобщи Контактмюзик.

39-годишната звезда се е намирала в африканската страна за снимките на „Къщите на съдиите“, когато е почувствала силни болки в гърлото и в крайна сметка се е наложило да потърси лекарска помощ.

„Никол имаше проблеми по време на снимките, но в последния ден нещата вече бяха много зле и тя се съгласи, че е наложително да посети лекар. Притеснението ѝ беше голямо, тъй като се намира на хиляди километри от дома и защото като певица трябва особено много да пази гласа си“, казва източник от обкръжението ѝ.

Посещението на Никол Шерцингер при лекар е забавило снимачния процес с няколко часа. В крайна сметка, след като специалистът е успокоил страховете ѝ, звездата е приключила успешно снимките за шоуто.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари