IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Спейси налетял и на сина на Ричард Драйфус

6 ноември 2017 13 20

Младежът разказва защо мълчал: „Мислих си, че защитавам всички“

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Секс скандалът с Кевин Спейси набира скорост. Все повече хора обявяват публично, че са били притеснявани от двукратния носител на „Оскар“. Заради набезите му, приключи сътрудничеството на звездата с Нетфликс и снимките на сериала „Къща от карти“.

С това обаче въпросът не приключва, а обвиненията срещу актьора продължават. Към хората, които изобличават действията му, се присъединява и синът на Ричард Драйфус – Хари.

Той призна пред изданието BuzzFeed, че е имал неприятен инцидент със Спейси, когато е бил едва на 18 години.

„В продължение на поне 20 секунди сантиметър по сантиметър Кевин движеше ръката си от бедрото ми до по-навътре. Останах без ум. Той приключи със своето „пътешествие“, когато престанах да чета сценария и очите ми се разшириха. Обърнах глава и го погледнах“, разказва Хари за своето запознанство с Кевин Спейси.

Той също добави, че тогава решил да отнесе случая към графа „незначителни“, за да не стане скандал и да не развали отношенията между него и баща му.

После Хари дори разказвал тази история през вечерите, когато искал да се повесели с приятели и така разбрал, че това съвсем не е единичен случай.

„Мислих си, че защитавам всички. Защитавах кариерата на своя баща. Защитавах Кевин, който моят баща сигурно щеше да се опита да набие. Защитавах и себе си, защото си мислих, че искам да работя с този човек“, обяснява Хари своето мълчание през тези няколко години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари