IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Марая Кери с обвинение в сексуален тормоз

9 ноември 2017 07 20

Обвинение й повдигна бившият й телохранител

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Още една звезда получи обвинение в сексуален тормоз. Този път обаче става въпрос за жена.

Певицата Марая Кери ще отговаря пред съда, след като бившият ѝ бодигард се оплака, че тя е извършвала сексуални посегателства към него и е унижила човешкото му достойнство, съобщава TMZ.

Според телохранителя Майкъл Анело звездата се е държала недопустимо не само с него, но и с негови колеги. Наричала ги нацисти, скинари и членове на Ку-клукс-клан. Звездата е извършвала и сексуални посегателства срещу него.

Анело цитира случай, когато Кери под предлог да пренесе багажа ѝ, го е поканила в хотелската си стая и го посрещнала в „прозрачно облекло“.

Охранителят искал веднага да излезе, но певицата не му позволила да го стори и настоявала да ѝ помогне за куфарите. Едва след това Анело успял да напусне стаята. Все пак той уточни, че между двамата не е имало физически контакт.

Анело се е грижил за безопасността на Кери през 2015-2017 година. В момента представители на певицата водят преговори с него да се постигне извънсъдебно споразумение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари