IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова тв лудост: Луна на кон в Big Brother, Динко и той вътре

14 ноември 2017 07 23

Фънки и Коцето ще „носят“ специалния сезон на шоуто

Снимка: Нова

Снимка: Нова

Още неоправена, къщата на Big Brother посрещна нови 12 участници, като още от първите минути се разбра, че водещите фигури в специалния сезон ще са Фънки и Константин.

Те имаха и първата мисия – да определят каубои и индианци, които ще се радват на различен лукс в началото на престоя си.

Те се откроиха и като най-популярните, за другите остава възможността всеки да покаже поне малко защо е избран да бъде в тази къща.

Кои ще са другите „герои“ следващия месец?

Людмила Захажаева демонстрира самочувствие и заяви, че предния си престой в шоуто срещнала хора с много ниско ниво на обща култура. И се закани, че ако пак са такива, директно щяла да ги „праща в лудница, но в по-тежко отделение“.

Общата култура едва ли ще я открие при Светлана Василева, която смята, че на една жена ѝ е достатъчно да бъде красива. Тя се закани да видим една секси Светлана, която вече един път протърка дивана в къщата и се запомни с великите си географски открития и правопис. Засега нейното най-голямо достойнство е, че е жената, която замести фолкпевицата Мария в леглото на бизнесмена Християн Гущеров.

Нови преживявания след тежката катастрофа с мотор ще търси Джино Бианкалана. Той призна, че през последните две години е водил много битки в болниците и иска друг тип преживявания. Той пристигна с рози за всяка дама, но още първата – Луна, му я отказа.

Тя пристигна на кон и даде заявка да бъде по-голям дразнител и от Захажаева. Фолкпевицата се вживя в ролята на президент в сезона, в който участва, дори записа и песен на тази тематика. Тогава предложи и брак на премиера Бойко Борисов, а видимо линията ѝ няма да бъде по-различна сега. „Аз съм такава каквато съм – хубава, лоша, това съм аз – оригинал“, обяви във визитката си тя. И тук може отново да си припомним колко нормално изглежда Мегз...

„Аз съм Динко от Ямбол. Не ме притеснява и не ми пука нито от випове, нито от някакви напудрени, дето стъпват по жълтите павета. Това е държавата на Динко. Българите обичат мъжкарите“. Така се представи ловецът на мигранти Динко, който видимо смята, че се намира доста високо в стълбицата на харесването на българите. Измисленият медиен герой би трябвало да е трън в очите на Захажаева с общата си култура, но пък най-после зрителите ще могат да видят „любимия“ си герой.

Друг участник ще е рапърът Dee, чиято визитка вече я знаем – лошото момче живялов Бронкс и имало проблеми със закона. Смесицата от българо-английски с мек акцент обаче не впечатлиха Фънки и Коцето, които го пратиха при индианците, които ще тънат в мизерия.

Имидж щяла да чисти манекенката от богато семейство Зорница Линдарева, която в предишното участие се запомни с признанията, че е била любовница на Тачо и ескорт момиче. Сега искала да покаже истинските си черти, но като за начало зрителите видяха само един нервен смях, когато трябва да води диалог.

Може би най-непознат за всички вътре е Кирил Симеонов, който има второ място в Big Brother, представя се за брокер на борсата в Ню Йорк.

Фолкпевицата Дебора също ще е част от шоуто, засега тя е известна само с провалените си връзки. Особено с тази с пилота Илия Царски, когото обвини в малтретиране.

Последна в Къщата влезе устатата кулинарка Мариела Нордел, която се очаква да завърже голяма част от сюжетните линии.

В крайна сметка участниците ще бъдат разделени по лукс и удобства. Людмила Захажаева, Джино Бианкалана, Луна, Dee, Зорница Линдарева и Дебора ще бъдат индианците, които ще се молят времето да не е много лошо, за да не мръзнат във вигвама си.

Коцето и Фънки определено ще бъдат сред фаворитите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари