IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дакота Джонсън на концерт на Крис Мартин. Имат ли връзка?

16 ноември 2017 14 00

Актрисата забелязана в специално ложе на колектива

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Актрисата от „50 нюанса сиво“ Дакота Джонсън бе забелязана на концерт на Coldplay и това засили слуховете, че тя и 40-годишният фронтмен на бандата Крис Мартин се срещат.

За първи път се заговори за това през октомври, а сега в социалните мрежи се появиха и снимки с 28-годишната актриса по време на изява на музикантите в аржентинския град Буенос Айрес.

Дакота Джонсън е присъствала специално за концерта и е напуснала Лос Анджелис. От кадъра се вижда, че тя не е просто зрител, а се намира в специално ложе за членове на колектива.

Вижда се също така, че настроението ѝ е много добро. Крис Мартин има 10-годишен брак с актрисата Гуинет Полтроу, с която възпитава две деца – дъщеря Епъл и син – Моузес.

След развода му бяха приписвани романи с актрисите Дженифър Лоурънс и Анабел Уолис, които също са присъствали на негови концерти.

След раздялата с Полтроу нито една от връзките на Крис не е продължила дълго. Затова пък бившата му жена възнамерява да се омъжи за сценариста Брад Фълчък.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари