IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър: От две години не съм излизала на срещи

25 ноември 2017 07 00

Актрисата с признание за личния си живот

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Дженифър Гарнър и Бен Афлек имаха брак 10 години. Двамата обявиха, че се разделят през юни 2015 г. Сега всеки от тях има собствен личен живот, въпреки че са запазили добрите си отношения.

Именно Дженифър подкрепя Бен в борбата му с алкохолната зависимост.

И докато Афлек си намери нова приятелка – телевизионния продуцент Линдзи Шокоус, то Гарнър така и не желае да започне нова връзка.

45-годишната актриса разказва, че от момента на раздялата със съпруга ѝ – вече две години, нито веднъж не е излизала на среща с мъж.

„Не излизам на срещи и това не ме интересува в момента. Хората искат да ми уредят среща, но им казвам: „Не, благодаря“. Нямам намерение да избирам такъв живот за себе си и децата. Не съм избрала самотата. Просто преминавам през това.“

Актрисата също така обяснява пред People, че не смята да продължи така живота си. Гарнър говори, че след раздялата за нея е било важно да не слага всички мъже в една категория.„Не можем да твърдим, че всеки мъж прави нещо неправилно или че всеки е виновен“.

Гарнър и Афлек възпитават заедно 11-годишната Вайълет, 8-годишната Серафина и 5-годишния Самюел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари