IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изгониха Дебора от Big Brother, напсува продуцентите

23 ноември 2017 07 10

Певицата бясна от имиджа й на алкохоличка

Снимка: Нова тв

Снимка: Нова тв

Скандал след няколко чаши вино стана причина Дебора да бъде изхвърлена от Big Brother.

Фолкпевицата бе бясна от създавания ѝ имидж на алкохоличка, а в най-новата мисия тя бе кръстена Мис Махмурлук.

Тя поиска неколкократно да напусне шоуто и даже изрази готовност да си плати неустойка, след като и част от съквартирантите ѝ намекнаха, че прекалява с градусовите напитки.

„Не мога да седя повече с тези хора, защото се напрягам по начин, който не мога да обясня. Не мога да дишам!“, заяви тя в изповедалнята, а репликата на Големия брат, че е пила още повече я вбеси.

„Да, пила съм, но това няма нищо общо с моето решение, искам да си тръгна. Откакто дойдох тук, се напих като идиот и се изложих пред цяла България, защо да седя тук повече. Вие ме изкарахте наркоманка, алкохоличка, а аз се напивах от притеснение“, оправда се певицата.

Тя трябваше да помисли до сутринта, но след известно време отново се присети за прякора си и тегли сочна псувня на Big Brother. Което пък провокира продуцентите да я отстранят от шоуто.

Междувременно се състояха поредните номинации, като най-много гласове и критики получиха Луна и Мариела Нордел. Компания на двете, в опит да прескочат елиминациите, ще им правят Джино, Dee, Фънки и Людмила Захажаева.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари