IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще имат ли общо дете Мариана Попова и Веселин Плачков?

23 ноември 2017 14 40

С Мариана сме много еднакви, понякога е пречка, казва актьорът

Снимки: сп. Love Style

Снимки: сп. Love Style

Актьорът Веселин Плачков проговори за връзката си с Мариана Попова. Двамата се запознават преди две години на язовир „Кърджали“ в труден за него момент и след година приятелството им прераства в любов.

„В един момент нещата просто се случиха и ние се усетихме на едно друго ниво. Любовта не се планира и не може да се обясни. Нещата се случват със или без наше желание. Щастлив човек съм, че срещнах Мариана в живота си и имам привилегията да комуникирам с толкова чист човек като нея. Тя е истинско богатство! Благодарен съм за възможността толкова талантливо чудовище като нея да вечеря и да ми обръща внимание – да се обичаме, да се радваме и да бъдем един до друг“, споделя Веселин.

Той признава, че с половинката му са много еднакви, което хем е пречка, хем е плюс в отношенията им.

Дъщерите им – Андреа и Мария Магдалена от техните предишни връзки се разбират прекрасно и живеят хармонично. Неговата наследница приела промяната в личния му свят съвсем нормално.

„Никакви страшни катаклизми не е имало нито в семействата ни, нито при децата. Не сме имали нужда от психолози и дълги разговори, за да обясняваме. Преди отношенията ни не са били в ред, сега децата виждат, че всичко е нормално, и казват, че щом ние сме щастливи, и те са добре. С бившата ми жена също сме в нормални отношения. Уважаваме се и си помагаме в отглеждането на детето“, разкрива Плачков пред сп. Love Style.

А дали с Мариана Попова искат да имат общо дете?

„За момента мога да кажа, че имаме две прекрасни деца и ако съдбата е рекла, ще имаме още 12. Когато се превърне в самоцел, то обикновено не става, затова не искам да давам еднозначен отговор“, казва още актьорът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари