IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джино по-зле и от плеймейтките, Нордел вади ножове

28 ноември 2017 08 40

Шоуто се превърна в лумпениада

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Джино Бианкалана гради имидж на кавалер в Big Brother, но май ще си остане само с това. Оказа се, че неговата обща култура е на по-ниско ниво и от това на гастролиралите през годините плеймейтки.

Самият той призна, че училището не е неговата територия, а интересите му са твърде ограничени. Но пък си харесвал живота.

Надушил, че тихата вода Джино е кръгла нула с познанията си, Големият брат го изкара в мисия, на която трябваше да даде отговори на елементарни на пръв поглед въпроси. Той нямаше представа с кои държави граничи България, кога е избухнало Априлското въстание, а върха на нелепиците бе, че не знае кой е действащият ни президент в момента. Единствения въпрос, на който отговори, бе кой е първият президент на САЩ.

Междувременно обстановката в къщата се нагорещи, след като Мариела Нордел реши, че в рускинята Захажаева се е вселил Сатаната. Почна да моли за екзорсист и да крещи „Анатема!“. Тъй като лудостта на съквартирантите вече се възприема за нещо нормално, никой не се впечатли от нейните сатанински прозрения. Нордел пък реши да грабне нож и да пусне кръв на Захажаева, тъй като била демон.

Биг Брадър пък прибра всички ножове в къщата, за да не стане някой неприятен инцидент.

Иначе снощи шоуто напусна рапърът Дий, който видимо не е интересен за риалити форматите. Той не впечатли във „Фермата“, стана вторият изгонен и от Big Brother.

„Не е моето шоу, искам да бъда навън. Много играят хората вътре. Ужас е“, коментира музикантът на излизане.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари