IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата на Хари с тъжен пост в социалните мрежи

30 ноември 2017 09 20

Кресида Бонас го публикува след обявяването на сватбата на принца с Меган

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бившата приятелка на принц Хари – Кресида Бонас, публикува в Instagram тъжен цитат след обявяването на новината за годежа на Хари с американската актриса Меган Маркъл.

На фотоса, момиче и момче протягат ръце един към друг, докато са на въртележка и има надпис: „Не е важно доколко се считаш за образован, талантлив, богат или готин. Главното е как се отнасяш към другите хора“. Момичето подписа този пост „истина“.

Снимка: Instagram

Коментаторите предполагат, че цитатът е свързан и с отминалите отношения на Кресида с Хари. 28-годишната Бонас редовно публикува на страницата си в социалната мрежа вдъхновяващи цитати.

Връзката ѝ с британския престолонаследник продължи две години. През 2014 г. те се разделиха. Година по-късно британските издания писаха, че има слух, че те продължават да се срещат тайно, но това така и не се потвърди.

Бонас бе спрягана за жената, която ще се омъжи за принц Хари, но тя изненадващо скъса с него, тъй като обяви, че кариерата ѝ е много важна. Тя обясни, че бракът ѝ с престолонаследника би попречил на мечтата ѝ да завладее Холивуд. Подобно на Маркъл и Кресида е актриса, но ориентирана повече към модната индустрия.

Затова пък след официалното съобщаване, че принц Хари и Меган Маркъл ще се женят, внукът на кралица Елизабет Втора бе забелязан да стартира с подготовката за тържествения момент.

Принцът вече се подготвя за добрата си физическа форма за най-важния ден в живота му. Той бе заснет да тича в Лондон, облечен в спортен екип и в компанията на непознат мъж.

За сватбата вече се знае, че ще е в параклиса „Свети Георги“ на замъка Уиндзор през май 2018 г.

Снимка: OK Magazine

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари