IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган и Хари обявиха датата на сватбата

1 декември 2017 11 20

Те не спазват традицията и ще се женят в събота

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Представители на британското кралско семейство разкриха подробности за предстоящата сватба на принц Хари и Меган Маркъл, съобщава The Sun.

Според изданието влюбените нарушили традицията и насрочили дата в почивен ден – 26 май. Тази дата съвпада с официални празници на британците и те ще могат да се отдадат 3 дни на празника.

Ясно е вече, че церемонията ще е в параклиса „Свети Георги“ в замъка Уиндзор.

Обикновено членовете на кралското семейство сключват брак през работен ден. Сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям бе в петък, а кралица Елизабет Втора и принц Филип са скрепили отношенията си в четвъртък. Бракосъчетанието на Хари и Маркъл ще е в събота.

Събитието се чака от много хора, а певецът Сам Смит дори обяви, че мечтае да пее на сватбата.

Той призна, че е „обсебен“ от двойката и за него ще бъде сбъдната мечта, ако получи покана да пее на сватбеното им тържество.

25-годишният певец и автор на песни споделя, че се е срещал веднъж с принц Хари – на премиерата на филма „Спектър“ от поредицата за Джеймс Бонд. Сам Смит изпълни тематичното парче към продукцията, припомня изданието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари