IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Илиева разкри кой е бащата на бебето й

5 декември 2017 07 10

Нейният избраник живее и работи в Брюксел

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Мария Илиева разкри бащата на първото си дете и това е младокът Георги Михайлов, който живее и работи в Белгия. Певицата, която миналия петък навърши 40 години, няма никакво притеснение от разликата във възрастта им.

„За мен годините са цифри, които нямат непременна връзка с поведение, душевност, визия“, заяви тя пред сп. EVA. И допълни, че бебето е било планирано.

„С Георги се влюбихме, пожелахме да създадем живот и Бог бе милостив – забременях веднага след като го решихме“, разкри тя. Тъй като приятелят ѝ прекарва по-голямата част от времето си в чужбина, Илиева не изключва възможността на по-късен етап също да замине зад граница.

Двамата бяха заедно на почивка в Италия в началото на лятото, дори публикуваха и общи снимки в социалните мрежи, които по-късно бяха изтрити. Изпълнителката заяви, че Георги не желае да попада в медиите и тя уважава това негово желание.

От нейните намеци в социалните мрежи може да се направи извод, че най-вероятно наследникът ѝ ще бъде момче.

Двойката бе заедно на почивка във Венеция, но бързо изтриха общите си снимки

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари