IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Илиана Раева с двоен празник днес

11 декември 2017 13 00

Точно преди 34 години се е венчала за Наско Сираков

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Илиана Раева има двоен повод за празнуване днес. Шефката на художествената гимнастика и нейният съпруг Наско Сираков отбелязват годишнина от своята сватба, а Илиана не пропусна да го поздрави в социалните мрежи. На този ден е роден и нейният баща.

„Днес се навършват 34 години от нашата сватба. Моето момче е най-прекрасният съпруг, татко и дядо! Дано да мога да напиша някога и прадядо!“.

На днешния ден празнува и бащата на Илиана, който навърши 85 години.

„Той е човекът, който ме научи да обичам лудо живота, който ме водеше редовно в гората да ме запознава с гъбите, който ме водеше на село и ме учеше да копая, да правя бразди и да садя зеленчуци, който ме учеше да играя хора, който ме водеше от малка на оперета, куклен театър, театър и цирк, който ми купи апарат за детски филмчета и събираше цялата махала да ни прожектира филми (най-много филмчето „10-те добрини“), който отглеждаше гълъби и ме научи да обичам животните, който ме водеше в зоологическата градина и ми разказваше всичко за всяко животно, който ми купуваше най-интересните книги с приказки, който ме водеше от 5-годишна по фестивали на народни танци и заспивах по столовете, който на 5 годинки ме научи да плувам, който на 7 години ме заведе в залата по художествена гимнастика, който ме караше да пея и танцувам, когато имахме гости, който пееше и танцуваше като младо момче допреди година, когато загуби най-скъпия си човек – неговата съпруга и моя майка...

Милият ми и прекрасен татко намери смисъл да продължи да обича живота след тежката загуба, да се радва на правнуците, внуците, дъщерите и зетьовете си. Да се радва на овошките си, да ни готви вкусни манджички, да ме учи, че трябва да пея песни на внучката си, самият той да и пее всеки път като я види, да ме кара да се разтопявам от нежност, че прибра преди седмица вкъщи едно черно улично коте да не мръзне през зимата... Той е най-прекрасният ми пример как трябва да обичам и ценя всеки ден от живота си! Той е най-прекрасният татко на света!“, разчувства се Раева.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари