IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джино стана номер едно в Big Brother, Коцето с калъфката

12 декември 2017 07 10

Динко пък изпревари Фънки за третото място

Снимки: Нова

Снимки: Нова

Специалното издание Big Brother: Most Wanted! остана в историята, а финалът ще се запомни с изненадващия победител. Големият фаворит да спечели – Коцето, остана на второ място, а на върха на почетната стълбичка застана Джино Бианкалана. Той загаси лампите в къщата и сигурно сам не е повярвал, че последен затвори вратата на шоуто.

Всичките симпатии определено бяха за Коцето, но явно скандалът, който се разрази през последната седмица между Джино и Динко е оказал своето влияние и Бианкалана бе предпочетен да стане номер едно. Той със сигурност е по-предпочитан и от продуцентите, които ще имат поне още няколко седмици реклама на гърба на победителя, тъй като се очаква развитие след нападките на Динко, че е мошеник и дължи пари едва ли не на половин Чикаго, пише Dnes.bg.

На финала всичко започна с видеа за финалистите, в които най-близките им хора ги подкрепиха. Емоции и сълзи завладяха съквартирантите, а първа вързопчето си стегна Людмила Захажаева.

На пето място пък се нареди Светлана Василева, която си тръгва с най-лъскав имидж, който бе полиран прилежно от сценаристите. Плеймейтката ни бе представяна в рамките на месец за едва ли не най-красивата участничка пристъпвала прага на къщата в Нови хан. Явно за това повлия и фактът, че в момента тя топли леглото на бизнесмена Християн Гущеров, който пък се раздели с фолкпевицата Мария.

Четвъртото място бе за един от любимците на публиката – Фънки, който до последно подкрепяше своя фаворит Константин.

За Динко остана третото място. На финала той пожела да напусне под съпровода на песента „Капитан Петко войвода“, но в крайна сметка трябваше да се задоволи с импровизираното изпълнение на Коцето.

Така на финалната права останаха фолкпевецът и Джино, а очакванията и прогнозите на публиката и коментаторите бе за краен успех на изпълнителя. Резултатите обаче бяха катастрофални за Коцето и той не скри разочарованието си, че остава с калъфката.

Финалът бе белязан от неприятна сцена, когато за общата снимка с победителя останаха само Луна и Мариела, а от кумова срама към тях се присъедини и Константин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари