IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър и Селена Гомес – разделени по Коледа

12 декември 2017 13 00

Родителите на певицата не харесват партньора й

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Въпреки че Селена Гомес и Джъстин Бийбър официално не потвърдиха своя роман, техни близки непрекъснато натъртват, че певците отново са се събрали. Те заедно ходят на църква, заедно обядват и прекарват свободното си време.

Съвсем скоро бяха забелязани и да се целуват на спортно събитие и въпреки това влюбените няма да изкарат заедно коледните празници.

„Семейството на Джъстин винаги е харесвало Селена, но нейните роднини до този момент са враждебно настроени към Бийбър. Затова те никога не го канят на семейни празници.

Така това Рождество Селена ще бъде с родителите си, но Джъстин пак не бе поканен“, съобщава техен източник, пише OK Magazine. Близкият на звездната двойка добави също, че Бийбър прави всичко възможно за да докаже на Селена, че е най-добрият ѝ партньор.

Явно Гомес му е повярвала, защото съвсем скоро тя се раздели с предишния си приятел The Weeknd. Двамата се срещаха около година и се предполага, че са скъсали заради Бийбър. Сега пък The Weeknd се опитва да си върне Бела Хадид.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари