IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, които се промениха неузнаваемо през 2017 г.

13 декември 2017 12 00

Едни заложиха на нови прически, други се борят с килограмите

Снимка: Splash; Колажи: Elle

Снимка: Splash; Колажи: Elle

През изтичащата година ставаме свидетели на ярки звездни трансформации. Знаменитостите не само експериментираха с нови прически и нюанси в косите, но и направиха много по-сериозни промени в името на заснемане в нови филми. Други пък се бориха с килограмите, къде успешно, къде – не, пише Elle.

Кои са звездите, които ни впечатлиха в тази насока през 2017 г.?

НОВА ПРИЧЕСКА

Селена Гомес

Селена Гомес е една от най-коментираните личности през тази година и не излиза от жълтите хроники. Селена изненада феновете с неочакваната си раздяла с рапъра The Weeknd и триумфалното ѝ завръщане в постелята на Джъстин Бийбър. Тези промени в личния ѝ живот се отразиха и на имиджа ѝ. От заклета брюнетка певицата изведнъж се превърна в платинена блондинка. Явно трябват трансформации на всички фронтове.

Кара Делевин

В продължение на много години визитката на Кара Делевин бяха удебелените вежди, съчетани с естествена руса коса, която се спускаше на раменете ѝ. През 2017 г. обаче дойде ред на експериментите. На Met Gala, актрисата демонстрира своята нова прическа – ултракъсо подстригана коса в сребрист цвят. След няколко месеца пък вече цветът на косата бе кафяв, а косъмът с няколко сантиметра отгоре.

Кристен Стюарт

Друга знаменитост, чийто външен вид се промени през последната година, е Кристен Стюарт. На едно от събитията през март актрисата изненада феновете, като се появи изрусена и почти нула номер. С течение на времето, когато косата започна да расте постепенно, звездата започна да експериментира с техники и цветове. Сега Кристен има тъмноруса коса с по-светли акценти.

Кейт Хъдсън

Друга звезда, която се сбогува с дългите къдрици, е Кейт Хъдсън. Актрисата участва в нискобюджетната лента „Sister““, която е режисьорския дебют на певицата Сиа. Заради ролята Кейт скъси косата си, а потребители с чувство за хумор сравняват новия ѝ стайлинг с прическата на младия Леонардо ди Каприо.

ФИГУРА

Риана

Промените във външния вид на Риана се превърнаха в едни от най-дискутираните теми през тази година. Тя понатрупа доста килограми, според различни публикации – цели 15! Тя отнесе доста критики, но пък откри любовта. Според американските таблоиди, арабският милиардер Хасан Джамил вече е направил предложение на барбадоската красавица.

Тейлър Суифт

Сред най-неочакваните звездни трансформации по отношение на фигурата е тази на Тейлър Суифт. През почти цялата година певицата рядко се появяваше на публично място, като изцяло се концентрира върху работата по новия си студиен албум. В началото на декември голяма част от нейните почитатели отчетоха, че е понапълняла. Ако се вярва на „кантарите“ в щатските медии – със 7 килограма. Странното е, че дори с по-голямо тегло тя не се отказва от старите си сценични костюми.

Марая Кери

Марая Кери пък успя да стопи цели 12 кг през годината. Според едни основна роля е изиграл процъфтяващия ѝ роман с младия танцьор Брайън Танака. Според други обаче, тя дължи идеалната фигура на процедура за намаляване на стомаха. Независимо коя от теориите е вярна, факт е, че Марая видимо се втали.

Нели Фуртадо

При Нели Фуртадо трансформацията е най-голяма, дори драматична. Певицата качи повече от 15 кг, след като се разведе с втория си съпруг през 2016 г. Въпреки това, наднорменото тегло не се превърна в повод за прекъсване на концертната ѝ дейност. Дори напротив – тя имаше далеч повече участия в сравнение с последните години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари