IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъстин Хофман обвинен от още три жени в сексуален тормоз

15 декември 2017 12 20

Актьорът отрича, нарича твърденията „клеветнически лъжи“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Още три жени обвиниха актьора Дъстин Хофман в сексуални посегателства, с което проговорилите негови жертви станаха шест, съобщиха световните информационни агенции, позовавайки се на сп. „Variety“.

Инцидентите са станали през 80-те години на миналия век. Две от жените разказаха, че Хофман им е посегнал през 1987 г., а третата – че той се е разголил пред нея през 1980 г. и е поискал да му масажира стъпалата, когато е била на 16 години.

Адвокатът на 80-годишния актьор заяви, че обвиненията са „клеветнически лъжи“. Едната от жените е сценаристката Кори Томас, която е била съученичка на дъщерята на актьора. Тя разказа, че той се разголил пред нея в хотелска стая, когато е била на 16 години. Спасило я телефонно позвъняване от майка ѝ.

Другата жена – Мелиса Кестър разказа, че актьорът е бръкнал в гащичките ѝ, докато са били в звукозаписно студио за филма „Ищар“, скрити зад партитура. Той направил същото и с актриса по време на снимките на същия филм.

През последните два месеца други три жени обвиниха Дъстин Хофман в сексуален тормоз или нападение.

Актрисата Катрин Росетър и писателката Ана Греъм Хънтър заявиха, че той ги е опипвал многократно, докато са работили по пиесата и филма „Смъртта на търговския пътник“ от 1983 г. до 1985 г.

Телевизионната сценаристка Уенди Рис Гатсиунис също каза, че е станала жертва на сексуален тормоз от страна на Дъстин Хофман през 1991 г.

Скандалните разкрития за знаменитости, посягали на свои колеги тръгна след развенчаването на мита около продуцента Харви Уайнстийн. Съвсем скоро стана ясно, че Ума Търман и Салма Хайек също са били негови жертви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари