IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ивайла Бакалова чака второ дете?

18 декември 2017 11 20

Мис България смятала да роди в Дубай

Снимка: Bulfoto

Снимка: Bulfoto

Носителката на титлата Мис България 2001 – Ивайла Бакалова, очаква второ дете. 36-годишната брюнетка е в начална бременност и все още не иска да обявява публично щастливата вест, твърди в. „Уикенд“.

Самата Бакалова живее в Дубай от 3 години и по думите ѝ работи във фирма, която продава недвижими имоти. Таткото на бебето е ресторантьорът Веселин Денков, който държи едно от известните столични заведения. Той притежава жилище в Дубай и именно там пламнала любовта между двамата.

49-годишният Денков има два развода зад гърба си, но няма деца. Всяка седмица той летял до Дубай, за да бъде с Ивайла, а тя вече се е настанила в апартамента му заедно с дъщеря си Рая, допълва изданието.

Дъщерята на Ивайла е от друг бизнесмен – Румен Гайтански, известен с прозвището си Вълка.

Бакалова не отхвърляла възможността в бъдеще да сключи брак с избраника си, но сега мислела само за бебето и предстоящото раждане, а близките ѝ планове не включвали сватба.

Неотдавна красавицата сподели, че иска да се върне в България, защото семейството ѝ липсва, но сега променила намеренията си. Тя взела решението да роди в Дубай, защото предпочитала да държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари