IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Има ли любов след „Фермата“ за Валерия и Алек?

19 декември 2017 14 40

Гимнастичката остави вратата открехната

Снимка: Фермата

Снимка: Фермата

Земеделското риалити „Фермата“ може да се окаже началото на любовта между гимнастичката Валерия и нереализирания футболист Алек Манолов. Ритнитопковецът настойчиво ухажваше блондинката, но в интерес на истината тя влезе в шоуто като обвързана.

„Сега ще разберем дали може да се случи нещо между нас. Аз съм в Стара Загора, той е в София. Извън „Фермата“ живеем в два различни свята. Мисля, че и той се убеди в това. Имаме добри отношения, чуваме се, но е по-трудно, отколкото си представях“, сподели Валерия пред bTV.

Тя призна, че дълго време отчитала флирта на Алек с нея като част от стратегията му за поддържане на интереса, докато продуцентите не ѝ пуснали видео как той плаче на ратайския бряг.

„След това нещата се промениха. Животът във „Фермата“ е много странен. В един момент си мислиш, че друг свят навън не съществува. Отдадох се на емоцията, но си бях поставила граница, която да не преминавам. Алек ме впечатли с това, че до последно не се отказа. Досега мъж не ме е свалял толкова настойчиво“, обясни гимнастичката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари