IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гущеров пак без опашка, любовта му със Светлана Василева пресъхна

20 декември 2017 07 40

Плеймейтката се изнесла от палата му

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Участничката в Big Brother Светлана Василева се е изнесла от палата на Християн Гущеров. Преди няколко месеца тя се нанесе при уж голямата си любов, то не бяха хвалби колко се обичат.

След излизането от шоуто преди седмица тя дори му се обясни в любов и сподели от телевизионния ефир как била посрещната с торта и букети като принцеса. Видимо обаче приказката е свършила, защото тя си е събрала багажа от къщата в Бояна.

Двамата се загаджиха през август месец и само седмици по-късно вече деляха една спалня в бившия дом на Мария. Новината за раздялата им е повече от шокираща, защото само преди дни Светлето нямаше търпение да се прибере при сина на Добромир Гущеров, припомня „България днес“.

След Биг Брадър тя дори не пожела да остане и да поздрави победителя Джино Бианкалана, а хукна презглава към своя Християн. Който пък я посрещна със специално подготвено парти с близки хора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари