IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Хейгъл с емоционално завръщане към раждането на сина си

22 декември 2017 11 40

По случай първия му рожден ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Катрин Хейгъл отпразнува първия рожден ден на сина си, като се върна към раждането му. Тя направи това в емоционална публикация, в която разкрива колко уплашена е била в деня, в който той се е появил.

„В 9 сутринта преди една година на днешния ден направих тази снимка, за да си спомням колко невероятно бременна бях точно преди да заминем за болницата за насроченото в 12 часа цезарово сечение.

Джошуа-младши беше разположен седалищно в продължение на повече от месец и все още не се бе преместил и сантиметър седмица преди термина, затова реших да родя с цезарово сечение. Бях невероятно нервна и малко уплашена в този ден миналата година.

Никога не бях постъпвала в болница преди това, нито съм имала някаква операция и не знаех какво да очаквам. Кадърът е точно преди да отида за операция. Опитвам се да изглеждам спокойна и събрана.

Дадоха ми морфин и ме отвориха. Лекарката ми се мъчеше да го измъкне, защото наистина беше заклещен и не беше готов да напусне. Когато тя най-накрая го извади точно в 12:33 ч., той не дишаше и лекарите работеха бързо, за да му осигурят кислород и да активират мъничките му дробове.

Моето момче беше с тях, докато най-накрая пое първия си дъх. В този ден, когато бавно излязох от упойката и сграбчих моя малък мъж, аз благодарих на Бог за дъха му, за живота му и за това, че ме направи майка три пъти.

Когато вечерта с Джош се настанихме в уютната болнична стая, просто се наслаждавах на моя съвършен новороден син. Той беше толкова малък и нов, толкова крехък и нежен. Докато го оставях да спи в тази първа нощ, мислех, че моментът ще трае вечно.

И ето ни сега, цяла година по-късно и само снимките ми напомнят, че моето момче е било толкова крехко и малко! Днес той се търкаля, тича, кикоти се, вика, любопитен е и пълен с енергия.

Той е всичко и дори повече, отколкото можех да се надявам, и донесе на семейството ни още радост, любов, смях, изобилие, блаженство и изтощение също! Каква година само беше и аз съм безкрайно благодарна за него.

Честит рожден ден на моя малък мъж!“

Снимка: Instagram

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари