IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венета и Тишо – брак на приливи и отливи до финала

8 януари 2018 07 10

Двамата бяха заедно 13 години

Снимки: Facebook

Снимки: Facebook

Само преди няколко дни Венета Райкова призна в социалните мрежи, че се развежда със своя съпруг.

„Приятели, след 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Споделям го тук, за да няма спекулации по темата. Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по темата и двамата няма да даваме, много моля да ни оставите на спокойствие в името на спокойствието на детето“, написа тв водещата.

Това признание дойде след като блондинката сподели жизнерадостни снимки от Нова година от Сърбия, на които семейството изглежда сплотено. До тях е и синът им Патрик.

Според някои нищо не е предвещавало, че предстои раздяла. Но пък бракът им бе низ от изненадващи моменти, включително и молби за развод.

Връзката на Венета Райкова и Тихомир Георгиев започва в телевизията. През 2004 г. Тихомир е сред участниците в първия сезон на Big Brother. Той е собственик на индийски ресторант и разказва, че е лудо влюбен във водещата, припомня „24 часа“.

Малко след това в мисия от Големия брат участниците получават подаръци от свои кумири. Така Тишо държи в ръцете си жартиери и бележка от водещата. От посланието на Райкова става ясно, че това е част от „тоалета“ ѝ за снимките на корица на „Плейбой“. След края на риалити шоуто Венета се запознава на живо с Тишо. Този път в нейното предаване „Горещо“. Журналистката гостува и на Тишо в индийския му ресторант в София.

После Тихомир се обажда на Венета, за да я покани да посрещнат заедно новата година. Тя отказва деликатно с извинението, че има друга уговорена среща, но лъжата не минава, тъй като бизнесменът е много настоятелен. Така двамата се виждат на 31 декември вечерта.

Венета тръгва с идеята, че ще уважи поканата за час-два и след това ще отиде при свои приятели. Двамата обаче така се заприказват, че се разделят чак в 8 ч. сутринта на 1 януари. Така пламва любовта. Годината е 2005-а, а мечтата на Тишо вече не е мечта.

На 2 май Венета празнува рожден ден с Тишо, разхождат се по брега на морето, а той крие в джоба си пръстен с три брилянта. Цял ден репетиции и любовни обяснения допълнително го напрягат, докато вечерта след разходки по брега на морето събира смелост да предложи брак на любимата си. А през юли същата година двамата сключват брак без излишна суета и стотици известни гости.

Двамата сключват брак в село Бели Осъм по дънки. Отиват при кмета на троянското село да попитат как и кога през август може да сключат граждански брак там. Но впоследствие Тишо пита Венета: „А какво ще стане, ако се оженим сега?“ Така на 20 юли, Илинден, тв водещата става омъжена жена.

През юли 2007 г. Тихомир изненадващо подава молба за развод и е насрочено бракоразводно дело за края на октомври. Водещата се изнася от жилището, в което живее заедно със съпруга си, и прекарва цяло лято в апартамент в новострояща се сграда, в която даже няма ток.
В началото на октомври става ясно, че двамата отново са се събрали и живеят заедно. Развод няма да има. А после – в началото на 2009 г., се появява синът им Патрик.

Бракът им изглежда като съюз между хора, които се обичат, държат един на друг и са намерили баланса между личните и семейните си ангажименти. А детето е още по-сериозна спойка в отношенията им, тъй като грижовните родители отказват услугите на баби и детегледачки.
През годините жълтите медии постоянно развеждаха водещата и мъжа ѝ, но тя отговаряше с насмешка на тези писания. В интервюта тя казва, че единствената причина, поради която би разтрогнала брака си, е евентуална изневяра...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари