IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емануела се заяде с гаджето на бившия – съд с мирис на дрога

8 януари 2018 07 40

Фолкпевицата извади ограничителна заповед за Дарина Аврамова

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Фолкдивата Емануела извади ограничителна заповед срещу новата приятелка на бившия си – милионерския син Димитър Динев. Според документа Дарина Аврамова, както е името на жената, няма право да доближава втория син на певицата, пише Dnes.bg.

„Към въпросната „Дари“ аз пуснах жалба, да не доближава сина ми, тъй като употребява вещества, забранени от закона, но ако това за някой е нормално, ок!“, откровеничи изпълнителката на „Без чувства“ в социалните мрежи. Пак там тя твърди, че Дарина е била нейна придворна, която е настоявала Динев да ѝ вземе детето.

След като Аврамова обвини Емануела в психически тормоз, певицата се закани да брани честта си и в съда. По думите на Дарина, скандалната дуетна половинка на Константин се разгневила от новината за връзката ѝ с Динев.

„Повече от година бяхме приятелки. В момента, в който тя разбра, че имам връзка с Митко, пусна на официалната си страница обява за сексуслуги с моите два телефона. След това започна да ми пише SMS-и. В един от тях ми написа да пазя сина ми, защото била Скорпион и не прощавала. Пуснала съм няколко жалби в полицията“, обясни от своя страна Дарина.

Това не е първият път, в който Емануела се забърква в скандал с гаджетата на Димитър Динев. Само преди около половин година прочутата като Мис Пиги Мартина Петрова също подаде жалба срещу фолкфурията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари