IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Версия: Венета се развела заради апартамент?

11 януари 2018 13 40

Искала да запази жилището си заради съдебни дела

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Само няколко дни след началото на новата година Венета Райкова обяви на всеослушание, че се развежда със съпруга си Тихомир след 13 години брак. Това тя направи със статус във Facebook, като допълни, че няма да говори по темата. Това е доста странно, тъй като тя охотно коментираше личния си живот през годините.

Няколко дни по-късно наля още масло в огъня като се зарече, че повече няма да помирисва мъж. И ще се занимава с отглеждането на сина си Патрик, ще си пише книгите и ще си прави интервютата.

Тръгна обаче слух, че развод ще има, но той щял да бъде фиктивен. Заради делото, което Юксел Кадриев заведе срещу своята колежка. Райкова е осъдена на втора инстанция за интервю, което бившата му жена Бонка даде преди години в предаването „Горещо“. Тя осведомяваше публиката как върви делото и призна, че съдиите са присъдили 30 000 лева на Юксел.

В процеса на делото бе наложена възбрана върху апартамента, в който живеят с Тихомир и сина им Патрик.

Според запознати делото още не е приключило, като към настоящия момент Венета чака отговор от ВКС дали ще бъде допусната до трета инстанция. Смята се, че Георгиеви се развеждат фиктивно, за да спасят имуществото си, като след развода жилището да остане на името на Тишо, пише „Ретро“.

Според други източници обаче, Венета е платила дълговете си към Кадриев и разводът ѝ с Тихомир е заради проблеми в семейството. Което на този етап, поне документално, не се е разпаднало.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари