IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стивън Сегал с обвинение, посегнал на актриса в София

17 януари 2018 07 10

Рейчъл Грант била подложена на сексуален тормоз у нас през 2002 г.

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

И България бе намесена в темата за сексуалния тормоз, която е водеща в Холивуд, а и по света. Поредното обвинение е отправено към актьора и продуцент Стивън Сегал от Рейчъл Грант. Според нея тормозът станал по време на филмови репетиции в София през 2002 г. за филма „Излязъл да убива“, съобщава Би Би Си, цитирана от Dnes.bg.

Грант била на 26 години тогава и пристигнала у нас, за да репетира реплики за филма.
Тя твърди, че докато били в стая и репетирали, Сегал насилствено свалил блузата ѝ и я блъснал на леглото, започвайки да се съблича.

„Блъсна ме на леглото и каза: Предполагам, че искаш да видиш интимните ми части“, разказва Грант.

Сегал пък започнал да разкопчава ципа си, тя избухнала в сълзи и екшън звездата се извинил. Обяснението на Сегал било, че обичал да завързва връзки с колежките си, за да „подобри химията на екрана“.

Впоследствие Грант загубила ролята.

„Когато ти се случи, си засрамен, унизен, не искаш никой друг да знае. Надяваш се прахта да го покрие“, казва актрисата. „Искам хората да знаят, че е съвсем естествено жертвите на сексуален тормоз да говорят след по-дълго време – след като са имали време да го преодолеят и вече е възможно“, споделя още тя.

„Клиентът ни категорично отрича да е имал подобен контакт с г-ца Грант, твърдо отрича всякакво предполагаемо посегателство, както и конкретно посегателство, случило се в София“, заявяват пък адвокатите на Стивън Сегал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари