IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неочаквано: Амбър Хърд се събра отново с Илон Мъск

18 януари 2018 09 40

Двамата се разделиха преди 5 месеца

Снимка: архив

Снимка: архив

Актрисата Амбър Хърд и бизнесменът Илон Мъск ще дадат нов шанс на връзката си, след като преди пет месеца обявиха своята раздяла.

„Независимо от това, че с Амбър се разделихме, ние сме все още приятели, оставаме близки и чувстваме обич един към друг. Отношенията от разстояние, когато и двамата партньори имат сериозни трудови задължения, винаги са трудни, но кой знае какво ни чака в бъдеще“, заяви тогава шефът на компаниите Tesla и Space X.

Е, бъдещето им явно е да бъдат отново двойка.

„Отново са заедно. Амбър си прекарва добре с Илон, а той иска да е с нея през цялото време. На нея ѝ пука за него и го мисли за невероятен. Имат много общи интереси и тя го намира за много интелигентен и интересен“, съобщи близък на Мъск пред сп. Us Weekly.

Дали Хърд и Мъск са готови да направят следващата стъпка в отношенията си? Бащата на Амбър – Дейвид Хърд, сподели, че известната му щерка и милиардерът обсъждат сериозно брак и деца. Но това беше преди да се разделят през август.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари