IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Светлана Василева

21 януари 2018 10 30

Джипът ли е най-важното нещо в живота?

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Не ви ли писна да гледате плеймейтки пред джипове с панделки? Тази седмица и Светлана Василева позира пред мощно черно возило, подарък от гаджето ѝ Християн Гущеров.

В родния шоубизнес най-важното е да не те считат за беден. Трябва да се поддържа имиджът, че за златотърсачките не е проблем една ваканцийка на Малдивите, Карибите или в Дубай. То Дубай дори се превърна в столица на плеймейтките и по правило пускат снимки, на които никога не става ясно кой е фотографът. Или банкоматът – както ви харесва.

Само допреди месец в Big Brother се наслушахме каква неземна красавица е, в мисиите го играеше принцеса, а продуцентите ѝ сваляха звезди, та чак неудобно да му стане на зрителя.

Но плеймейтката си остава такава и след фалшивия телевизионен образ. И цъфна с джипчето във Facebook. И едно сълзливо обяснение в любов, сякаш иска да ни убеди, че е така.

„През последните 2 години преминах през много трудни моменти, но както казват мъдрите хора – всяко зло за добро. А после животът ни срещна, мен и теб! Наложи се да преодолеем много препятствия, но въпреки тях днес сме заедно, един до друг. Благодаря ти за всичко, което правиш за мен! Благодаря за безбройните изненади и с цялото си искрено сърце днес искам да ти кажа: Благодаря, че те имам!“.

Нека обясненията да си останат в тяхната спалня. Защото тия обяснения минават в графа фалшиви, когато бизнесменът си прибере джипа. Няколко плеймейтки и певици вече са проплаквали на тази тема, докато не им осигурят новия джип. И последват същите обяснения в любов.

Защо тези жени просто не си живеят скъпия живот, с подобни постове България остана без селско стопанство и всяка втора тийнейджърка идва „в Софията“, за да стане част от шоубизнеса. Ама този силиконения. И си мисли, че джиповете с панделки се срещат на всяка пряка...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари