IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Набедена за новата изгора на Крис Прат написа писмо на бившата му

22 януари 2018 12 30

Оливия Мън показа приятелството си към Анна Фарис

Снимка: Кадър от YouTube

Снимка: Кадър от YouTube

След като миналата година Крис Прат се раздели със съпругата си Анна Фарис, започна да се говори, че актьорът е започнал любовен роман с Оливия Мън.

Източници заподозряха, че между двамата прехвърчат романтични искри. Дълго време нито Крис, нито Оливия коментираха слуховете, но звездата от „X-Мен: Апокалипсис“ не издържа и каза няколко думи.

Тя реши не само публично да коментира ситуацията, а също така и написа лично съобщение на бившата съпруга на Крис – Фарис.

По думите ѝ, всичко това са само слухове. 37-годишната актриса написа: „1. Не всяка жена, разделила се с мъжа си е разстроена. 2. Не всяка жена е ядосана от новината, че нейният бивш мъж е намерил нова възлюбена. 3. Даже ако ние с Крис се срещаме, някои таблоиди невярно представят нашите взаимоотношения с Анна. 4. Жените се обичат и уважават много повече, отколкото другите предполагат.“

Оливия написа и лично съобщение към Фарис. „Не бих отговаряла на нелепите слухове на таблоиди – написа тя – но тъй като се познаваме, искам лично да се обърна към теб и да разкажа, че цялата история за мен и Крис не съдържа и грам истина. Вярвам, че ти вече знаеш, че всичко е слух и на теб ти е все едно, но за мен бе важно лично да коментирам сложната ситуация“.

Фарис също не остана равнодушна към случилото се и отговори емоционално на Оливия. „Привет! О, Боже! Този град е толкова луд, а ти си толкова мила и те обичам! Ако се окаже, че ти си новото момиче на Крис, бих била щастлива“.

Анна Фарис и Крис Прат съобщиха за раздялата си през август миналата година. Двамата имат 5-годишен син Джейк.

Снимка: Кадър от YouTube

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари