IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гущеров и Светлана се сгодяват, сватбата – през лятото

23 януари 2018 09 40

Ще се състои ли събитието след ареста на бизнесмена?

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Задава се годеж в родните шоу среди. Бизнесменът Християн Гущеров и плеймейтката Светлана Василева ще разменят пръстени на 28 януари. Те са избрали да се сгодят в последната неделя на януари, а сватбата ще бъде през лятото. Това признаха влюбените пред сп. Love style.

Докато се стигне до церемонията обаче Гущеров ще трябва да финализира развода си с фолкпевицата Мария, с която сключи брак през 2015-а, но връзката им се разпадна миналата година.

Василева била готова да стане майка, а двойката би искала да има две деца. Светлана и Християн нямат деца. Гущеров се грижеше за дъщерята на Мария – Марая, докато бяха заедно.

Годежът обаче също е под въпрос, след като Гущеров престоя в ареста за няколко часа. Той бе закопчан от полицията след разправия в столичен клуб и гонка с коли, като в допълнение с джипа си удари и полицейска патрулка. Християн отказал и алкохолна проба на униформените.

Засега не е ясно дали ще му бъде повдигнато обвинение, а Гущеров напусна ареста вчера сутринта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари