IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на звездите: Какво е да израснеш с известни родители?

3 февруари 2018 07 00

3 дами споделят своето мнение

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Всеки приема майка си просто като негова майка, без да се замисля каква е тя извън тази роля. Очевидно същото важи и за тези, които имат известни майки.

Тези звезди споделиха какво е било да израснат в светлината на прожекторите, преди да станат известни, а това, което имат да кажат, може да ви изненада.

Зоуи Кравиц

Зоуи е дъщеря на актрисата Лиза Боне и певеца Лени Кравиц. През 2017 г. тя разказва, че „наистина не е готино“ да я сравняват с родителите ѝ.

„Когато баща ти и майка ти са толкова готини, но ти не си... Мисля, че може би оттук идва тази идея, че наистина не съм готина. А тя е станала част от мен“, казва тя.

Снимка: Instagram

Кейт Хъдсън

Тя споделя в интервю, че нейната майка – Голди Хоун, е заявила, че няма да я подкрепя финансово, ако реши да бъде актриса.

Кейт говори и за нуждата да се разграничи от майка си, като добавя, че Голди никога не е приписвала на дъщеря си свои очаквания.

Снимка: Instagram

Ева Амури Мартино

Макар Ева да е израснала като дъщерята на актрисата Сюзън Сарандън, тя споделя, че детството ѝ е било нормално и прекрасно.

„Имахме много преживявания, можехме да пътуваме и аз съм много благодарна за това“, казва тя. „В края на краищата ние израснахме като всички други деца с възходи и падения, които има всяко семейство. Родителите ми бяха просто родители.“

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари