IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Папараци: Мацки свалят Бруклин Бекъм на плажа в Маями

30 януари 2018 15 00

Семейството ще оглави футболен отбор в града

Снимки: Splash

Снимки: Splash

Дейвид Бекъм получи одобрението на Мейжър лийг сокър и ще прави футболен отбор в Маями. Той бе в града да представи визията си за мащабния проект.

„Много съм развълнуван от възможността да доведем този страхотен отбор в този страхотен град. Беше едно адски дълго пътуване. Обещавам ви, че това ще е най-добрият отбор в лигата“, каза Бекъм на церемония, на която получи официално одобрение от комисионера на МЛС Дон Гарбър.

Той получи и поздравления от звезди като Уил Смит, Дженифър Лопес, Марк Антъни, Джей Зи, Серина Уилямс, Неймар и Юсейн Болт.

В същото време синът му Бруклин се възползва от визитата в Маями, за да се разходи по плажа. И набързо привлече вниманието на девойките, които го атакуваха за автографи и общи снимки.

Самият Бруклин пък видимо наскоро не се е излагал на слънце и не може да се похвали с тен. Но пък мацките едва ли ги вълнува този дребен факт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

ААА ( преди 6 години )