IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По мъжки: Том Харди се татуира, заради бас с Ди Каприо

31 януари 2018 14 00

Актьорът се похвали със селфи и надпис: „Лео знае всичко“

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Том Харди се сдоби с нова татуировка на десния бицепс, заради бас с колегата си Леонардо ди Каприо през 2016 г.

Двамата актьори се обзалагат по време на наградния сезон, предшестващ „Оскар“-ите. Изискването към губещия е да си направи татуировка, проектирана от спечелилия. До облога тогава се стига, тъй като Леонардо ди Каприо е убеден, че Том Харди ще получи номинация за поддържаща роля във филма „Завръщането“.

Харди обаче е уверен, че няма да бъде номиниран и охотно приема баса. Британецът все пак е номиниран в категорията за най-добър поддържащ актьор, но впоследствие губи приза от сънародника си Марк Райлънс.

Леонардо ди Каприо същевременно триумфира с първия си актьорски „Оскар“ за главната роля в „Завръщането“. Том Харди не крие, че след като е изгубил облога, се е опитал да се отметне, защото проектираната от Леонардо ди Каприо татуировка „не струва“.

В края на 2016 г. актьорът все още не е изпълнил условието да се татуира. Сега обаче разпространено в мрежата фенско селфи с Том Харди разкрива, че британският актьор в крайна сметка се сдобил с дълго отлаганата татуировка – върху десния му бицепс отчетливо се вижда надписът „Лео знае всичко“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари