IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър разкри името на детето си

7 февруари 2018 11 00

Сподели, че бременността ще й „липсва“

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Риалити звездата Кайли Дженър и рапърът Травис Скот разкриха името на бебето си. Двамата решиха да го кръстят Сторми, съобщава Reuters.

Кайли публикува за първи път снимка на новороденото, което стиска палеца ѝ. Публикацията събра 11,9 милиона харесвания само за първите 11 часа.

Кайли Дженър каза, че е избрала да запази в тайна бременността си, за да не е подложена на стрес, докато се подготвя за „ролята на живота си“.

Кайли беше обявена за най-богатата сестра от семейството. Козметичната ѝ марка „Кайли козметикс“ е оценена на 386 милиона щатски долара.

Сторми се роди на 1 февруари с тегло 3,86 килограма.20-годишната Дженър е най-малката от сестрите от риалити семейството Кардашиян/Дженър. В публикация в социалните медии тя написа, че бременността ѝ е била „най-красивото“ и „променящо живота преживяване“ и че ще ѝ „липсва“.

Партньорът ѝ – рапърът Травис Скот, ѝ изпратил 443 бели рози след раждането на тяхната дъщеря. Това съобщи отново чрез снимка в социалните мрежи риалити звездата.

С появата си Сторми стана второто от общо трите чакани бебета в семейството на Кардашян, след като по-голямата полусестра на Кайли, Ким Кардашян и съпругът ѝ – рапърът Кание Уест, станаха родители за трети път през януари.

Дъщеря им, кръстена Чикаго, беше износена от сурогатна майка. През декември другата полусестра на Кайли Дженър, Клои Кардашян потвърди, че е бременна в шестия месец от приятеля си, баскетболиста Тристан Томпсън.

Снимка: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари