IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За Свети Валентин: Преслава замина на топло с гаджето

14 февруари 2018 07 10

Двамата с Павел избраха Дубай за Свети Валентин

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Преслава и нейното гадже Павел замениха студеното време със слънце и пясъци за Свети Валентин. Двамата ще празнуват Деня на влюбените в любимата дестинация на родни плеймейтки и певици – Дубай.

Двамата ще останат там няколко дни, а изпълнителката зарадва своите почитатели с екзотични гледки във видео в социалните мрежи.

„Решихме да ви стоплим поне с пейзаж, защото положението в България е „тихо се сипе белият сняг“, заяви брюнетката в клипа. Тя снима разходка с Павел, но предпочете да остави любимия извън кадър и той се появява само в сянка.

Само преди месец Преслава и Павел, който в миналото се разведе с бременната си съпруга заради плеймейтката Златка Райкова, избягаха от студа в столицата на остров Пукет. Те бяха отседнали в луксозно бунгало, като певицата сподели кадри най-вече с местни видове животни.

Вече от няколко месеца се спекулира, че Преслава е бременна, но пък няма никакви външни признаци за това. Самата певица си приема участия в цялата страна, а някои заведения дори се похвалиха, че ще пее на новогодишните празници при тях. А ако са верни слуховете – по това време тя ще трябва да кърми наследник.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари