IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скритите и забравени любовни истории на звездите (I част)

17 февруари 2018 11 45

За някои от двойките със сигурност не знаете

Снимки: Elle

Снимки: Elle

Любовният живот на звездите е на показ. Малцина са тези, които държат личните преживявания да останат далеч от прожекторите. Защото креватните забежки и гаджетата, особено ако и те са известни, носят голяма популярност и запазено място в медиите.

Сега обаче ще ви запознаем с любовни истории, които са останали скрити или са добре забравени. И със сигурност за някои от тях не сте предполагали.

В първата част ще ви запознаем с пет двойки, които определено са неочакван тандем.

Анджелина Джоли и Итън Хоук

Историята се развива още преди Брад Пит. Дженифър Анистън не е единствената жена, чийто съпруг пада в плен на фаталната Анджи на снимачната площадка. През 2003 г. се развива истински любовен трилър, като триъгълникът е Джоли, Ума Търман и Итън Хоук. До тази година в Холивуд дават за пример семейния живот на Ума и Итън. Двамата дават десетки интервюта за това колко са щастливи в брака и как възпитават своите прекрасни деца.

До момента, в който Хоук и Джоли не се събират на снимачната площадка. Следва фатална страст, любов и разрушено семейство. Въпреки триумфа на Анджелина, скоро и тя заема губещата позиция. Хоук видимо имал слаби ангели и скоро пъхнал под чаршафите друга своя колежка. Ума Търман пък предпочита да запази мълчание и историята е потулена. По-късно в медиите излиза официалната информация, че раздялата на Ума и Итън е заради негова забежка с бавачката на децата. Да, Хоук и там се е „разписал“, но на по-късен етап.

Лара Флин Бойл и Кайл Маклоклан

На снимачната площадка на сериала „Туин Пийкс“ в средата на 90-те години започва романът между Кайл Маклоклан (агент Купър) и Лара Флин Бойл (Дона). Въпреки факта, че сюжетните линии на актьорите почти не се припокриват и са имали много малко сцени заедно, страстта избуява. Но това не пречи на Лара да поиска от режисьора Дейвид Линч да промени сценария по отношение на любовна история между агент Купър и Одри, роля поверена на Шерилин Фен – смятана за секссимвола на сериала. По-късно Фен в много интервюта се оплаква, че ревността на Лара Флин Бойл е съсипала красивата история и не ѝ позволила да разгърне таланта си в пълен размер. Аферата между Лара и Кайл продължава 2 години, докато на хоризонта не се появява далеч по-фаталната Линда Еванджелиста. Която се превръща в най-голямата любов и драма в живота на Маклоклан.

Шерилин Фен и Джони Деп

Всички знаят за романите на Джони Деп с Кейт Мос, Уинона Райдър, Ванеса Паради, дори и наскоро приключилата скандална връзка с Амбър Хърд. Жената, която той е искал да отведе до олтара е Шерилин Фен. Тогава тя е на 21, а Джони на 23 години. Актьорите се срещат на снимачната площадка и химията се случва веднага. По това време все още мечтата на Деп е да стане рок музикант, докато Шерилин търсела своя пробив в киното. През 1987 г. двамата играят в сериала „Jump Street 21“, който превръща Джони в любимец на жените. Шерилин така и не изпъква тогава, нейният успех идва по-късно с „Туин Пийкс“ и „Историята на Елизабет Тейлър“. Двамата имат тригодишна връзка, а по-късно Деп признава, че това е била най-щастливата и хармонична връзка в живота му. Но пък избира да се възползва от славата си на холивудска знаменитост.

Джъстин Тимбърлейк и Фърги

Това също е стара и не толкова известна любовна история. Джъстин Тимбърлейк и Фърги се срещат, когато тя е на 23 години, а той само на 16. Засечката става през 1996 г., когато неизвестната банда 'N Sync подгрява Wild Orchid, където пее Фърги. Изригналите страсти между двамата обаче не траят дълго – певицата не взела насериозно Джъстин и ѝ било неудобно да излезе с него заради разликата в годините им, а и неговата невръстна възраст. Тимбърлейк обаче дълго страдал и преодолял мъката едва когато започнал да се среща с Бритни Спиърс. Връзка, която му помогна да се превърне в звезда.

Том Круз и Шер

Разликата във възрастта обаче не попречи на романа на Том Круз и Шер през 80-те. Певицата с арменски корени е по-голяма с 16 години. Двойката успя да скрие аферата, докато години по-късно, през 2008 г., Шер не изпада в носталгични спомени в шоуто „Добро утро, Америка“. Тя разказва за аферата с Круз в детайли. „Той беше един от най-хубавите хора в живота ми“, признава Шер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари