IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скритите и забравени любовни истории на звездите (II част)

18 февруари 2018 11 45

За някои от двойките със сигурност не знаете

Снимки: Elle

Снимки: Elle

Любовният живот на звездите е на показ. Малцина са тези, които държат личните преживявания да останат далеч от прожекторите. Защото креватните забежки и гаджетата, особено ако и те са известни, носят голяма популярност и запазено място в медиите.

Ще ви запознаем с любовни истории, които са останали скрити или са добре забравени. И със сигурност за някои от тях не сте предполагали.След като в първата част ви запознахме с пет двойки, които определено са неочакван тандем, следва и втората звездна порция.

Мила Кунис и Морган Фрийман

На пръв поглед романът между двамата актьори изглежда невъзможен, но пък го е имало. Запознати твърдят, че Мила Кунис, когато е била на 19 години, имала свръхамбицията да покори Холивуд. И ракетата-носител била Морган Фрийман. Мила не се посвенила да скочи под чаршафите на Морган, независимо, че по това време имала връзка с Маколи Кълкин. Дори била на път да се омъжи за него. Бракът така и не се състоял, като не се знае дали причината е забежката на Кунис. За сметка на това Кълкин губи борбата с наркотиците по това време и се срива – и в личния, и в професионалния си живот.

Джанет Джаксън и Матю Макконъхи

Джанет Джаксън и Матю Макконъхи не обичат да си спомнят епизода, в който са имали връзка. За една нощ. Преди 15 години те се срещат на церемонията по връчването на наградите Грами. На другата сутрин папараците заловили Матю, който напускал къщата на певицата без риза. На въпросите какво е правил в имението на Джаксън, той винаги отговаря, че се е отбил да слуша музика.

Парис Хилтън и Ник Картър

В началото на века едва ли имаше по-популярна мацка от Парис Хилтън. Милионерската наследница стана олицетворение на ерата на потреблението, блясъка и богатството. Повечето ѝ връзки са на показ, дори излизат и видеа директно от спалнята ѝ. В списъка с мъжки скалпове попада и Ник Картър от Backstreet Boys. Ник описва отношенията си с Хилтън като кошмар. „Парис е най-лошият човек в света, с когото можех да се обвържа. Тя събуди в мен инстинкти, които могат да те унищожат. Всичко това можеше да завърши трагично – в онези дни бих могъл да употребя екстази, кокаин и бутилка водка за една нощ“, разкрива певецът. За негово щастие Парис го изоставя, тъй като искала разнообразие.

Кайли Миноуг и Лени Кравиц

Кайли Миноуг и Лени Кравиц се смятат за една от най-красивите звездни двойки през 90-те. Тяхната романтика избухва през 1991 г. и завършва учудващо спокойно. Кайли и Лени успяват да поддържат чудесни отношения и до днес. Той винаги е казвал, че Миноуг е една от най-секси жените в света и има специално място в живота му.

Синди Крауфорд и Ричард Гиър

През 90-те години те бяха най-популярната двойка в света – и двамата секссимволи – той в Холивуд, тя на модния подиум. Двамата се женят в Лас Вегас през 1991 г. Тогава Синди е на 25, а Ричард на 42 години. Двамата са преследвани от папараци, затова решават сватбената церемония да се проведе в един от параклисите на града в присъствието на четирима свидетели. Пръстените на булката и младоженеца пък са направени от станиола на дъвки. Неспособни да понесат натиска на медиите, Синди и Ричард се разделят. Крауфорд не крие, че дълго време след раздялата не е могла да се съвземе. Затова потърсила утеха в будизма. Гиър пък признава, че раздялата им е продиктувана от незрялост и за такава любов трябва да се бориш.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари